Inner Banner

  

 

 برای اخذ ویزای شنگن سوییس چه مدارکی باید ارایه کنیم؟ 

 

1-اصل گذرنامه معتبر با حداقل شش ماه اعتبار و حداقل 4 صفحه خالی

2-فرم تقاضای ویزا که بطور کامل به زبان انگلیسی تکمیل و دو کادر صفحه چهارم توسط شخص متقاضی امضا شده باشد.

3-دو قطعه عکس جدید با زمینه روشن

4-کپی  A4 گذرنامه ( بسیار واضح)

5-کپی A4 ویزاهای سه سال اخیر کشورهای شنگن، انگلستان، آمریکا و کانادا

6-ترجمه شناسنامه متقاضی از تمام صفحات شناسنامه ( بسیار واضح)

7-گواهی تمکن مالی از بانک مربوط به زبان انگلیسی  همراه ریز پرینت 3 ماه آخر مطابق با نام و نام خانوادگی درج شده در پاسپورت )حداقل 70 میلیون که به صلاحدید تک تراول مبلغ نهایی تعیین می شود.(

8-ترجمه سند ملکی

9-رزرو هتل برای کل مدت سفر

10-مدارک شغلی برای افراد شاغل:

  • گواهی اشتغال به کار
  • ترجمه روزنامه رسمی یا ترجمه حکم استخدامی یا ترجمه فیش حقوق یا ترجمه گواهی ساخت یا پروانه کسب یا حکم بازنشستگی و غیره
  • ترجمه لیست پرداختهای بیمه تامین اجتماعی

محصلین و دانشجویان:

  • ترجمه اشتغال به تحصیل از مدرسه / دانشگاه

11-برنامه دقیق سفر

12-کپی A4 رزرو بلیت رفت و برگشت به سوییس

13-کپی A4 بیمه مسافرتی

14- نامه ریجکتی ( درصورت داشتن سابقه ریجکتی از کشورهای اتحادیه شنگن)

15-ضمانت نامه حسن اجرای تعهدات برای هر نفر حداقل هفتاد میلیون تومان (این مبلغ بنابر شرایط مسافر ممکن است تغییر یابد. )

 

 برای اخذ ویزای شنگن مجارستان چه مدارکی باید ارایه کنیم؟

 

لطفا مدارک درخواست شده به ترتیب زیر به بخش ویزا ارائه شوند:


1-اصل گذرنامه معتبر با حداقل شش ماه اعتبار و حداقل 4 صفحه خالی

2-فرم تقاضای ویزا که بطور کامل به زبان انگلیسی تکمیل و دو کادر صفحه چهارم توسط شخص متقاضی امضا شده باشد. 

3-دو قطعه عکس جدید با زمینه روشن ( یک هفته قبل از مصاحبه گرفته شده باشد) 

4-کپی  A4 گذرنامه ( بسیار واضح)
5-کپی A4 ویزاهای سه سال اخیر کشورهای شنگن، انگلستان، آمریکا و کانادا
6-ترجمه شناسنامه متقاضی از تمام صفحات شناسنامه ( بسیار واضح) همراه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه 
7-گواهی تمکن مالی از بانک مربوط به زبان انگلیسی  همراه ریز پرینت 3 ماه آخر مطابق با نام و نام خانوادگی درج شده در پاسپورت )حداقل 70 میلیون که به صلاحدید تک تراول مبلغ نهایی تعیین می شود.( 
8-ترجمه سند ملکی (چندین سند هم قابل قبول است)
9-رزرو هتل برای کل مدت سفر 
10-مدارک شغلی برای افراد شاغل: 
•گواهی اشتغال به کار در سربرگ شرکت
•ترجمه روزنامه رسمی یا ترجمه حکم استخدامی یا ترجمه فیش حقوق در سربرگ شرکت ( سه ماه اخیر) یا ترجمه گواهی ساخت یا پروانه کسب یا حکم بازنشستگی و غیره
•ترجمه لیست پرداختهای بیمه تامین اجتماعی
محصلین و دانشجویان: 
ترجمه اشتغال به تحصیل از مدرسه / دانشگاه 
11-برنامه دقیق سفر ( به هیچ وجه امکان تغییر برنامه سفر بعد از مصاحبه وجود ندارد)

12-کپی A4 رزرو بلیت رفت و برگشت به سوییس
13-کپی A4 بیمه مسافرتی 
14- نامه ریجکتی ( درصورت داشتن سابقه ریجکتی از کشورهای اتحادیه شنگن)
15-ضمانت نامه حسن اجرای تعهدات برای هر نفر حداقل هفتاد میلیون تومان (این مبلغ بنابر شرایط مسافر ممکن است تغییر یابد. )

 
*** در نظر داشته باشید به هیچ عنوان نباید بین مدارک ارائه شده به سفارت و ادعای شما در روز مصاحبه تفاوتی وجود داشته باشد. همچنین مسافر موظف است، در روز مصاحبه اصل مدارک را با خود همراه داشته باشد. 

 
هزینه صندوق سفارت :VFS: 86 یورو برای افراد بالای 12 سال، 61 یورو برای کودکان 6 تا 12 سال، 26 یورو برای کودکان زیر 6 سال